KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133     36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Bæredygtighed
Bæredygtighed

Når vi arbejder med bæredygtighed på KG, så betyder det, at du i løbet af din tid på KG vil komme til at arbejde med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på forskellige måder, i forskellige fag. Dette vil gøre at du bliver opmærksom på hvilke udfordringer og opgaver, som nutidige og fremtidige generationer står overfor. På KG vil vi gerne være med til at ruste dig til dette store ansvar. Med vores udendørs grønne klasselokale på taget af gymnasiet, tages du tættere på naturens processer, hvormed din biologitime helt bogstaveligt bliver mere levende, idet du passer bedene og smager på de hjemmedyrkede planter.

KG's Grønne Loge er et udvalg, der arbejder på frivillig basis på at gøre verden grønnere og bedre; det gør de med pantindsamling, byttemarkeder og meget mere. Samtidig har vi Bilauget, der passer KG's bistader, blandt andet ved at producere KG's egen byhonning et par gange om året. Skulle du være interesseret i at tage del i disse frivillige aktiviteter, som vi er så stolte af her på KG, så er der altid plads til dig. 

Tæt på vores bistader står vores solcelleanlæg, hvis produktion man kan følge med i ved at trykke på linket. Vi ved godt, at det ikke er megawatt, vi henter hjem hver dag, men på KG er vi klar over, at inspiration og indsigt kan gøre den største forskel i det lange løb.  

KG er Grønt Flag-skole, og det betyder, at skolens drift også hele tiden gøres mere bæredygtig, og at alle KG’ere kommer til at opleve bæredygtighed på deres skema.
Dette er desuden en grøn hjemmeside.

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale