KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133     36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Besøg os!

Du er her

Besøg os!

Besøgsdage
På KG afholder vi besøgsdage, hvilket er din mulighed for at besøge KG, inden du starter på skolen. Du kan senest melde dig ind på en besøgsdag tre hverdage inden din ønskede besøgsdag. Følg med her på hjemmesiden for, hvornår vi åbner tilmeldingen.

Åbent hus-arrangement
En gang om året åbner vi dørene til gymnasiet, hvor du kan komme forbi og møde os alle sammen. Her kan du høre om fagkombinationer, udvalg og lignende - både lærere og elever. 

Introduktionselev
Går du i 8. klasse, kan du komme og besøge os i foråret. Du kan få to dage som KG'er. Tal med din UU-vejleder om det - og kom og besøg os. 

Brobygningselev
Som brobygger får du både et fast hold af brobyggerelever og du kommer med tre, fire elever fra dit brobyggerhold ind i en 1.klasse i to dage og følger deres undervisning. Du får et blik ind i alle fællesfagene; dansk, matematik, engelsk og historie/samfundsfag, samt et kreativt fag, som er enten musik, billedkunst eller mediefag. 

Du vil sikkert også løbe ind i et fællesarrangement for hele skolen, en fredagscafé, en morgensamling eller en af de andre tværfaglige eller sociale ting, der er med til at gøre KG til noget særligt. Første dag skal du møde klokken 9:00 i Loungen ved infoskærmen – det er lige indenfor og til højre. Dér vil du blive budt velkommen af en lærer og så går dagen hurtigt derfra. De følgende dage skal du møde fra klokken 8:00 til 13:55.
Du kan komme på brobygning i oktober, november, december og januar.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe til os på 36 46 33 50.
 

Vi glæder os til at møde dig.

 

 

 

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale