KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

De fem HF-pakker

Du er her

KG har fem HF-pakker

Global Forandring
Fagpakkefag: Naturgeografi og innovation
Fagpakken giver dig indsigt i nogle af de helt store udfordringer, som mennesker over hele jorden står overfor samt muligheden for at handle og finde løsninger på udfordringerne. Med udgangspunkt i f.eks. klimaforandringerne, fattigdomsproblemer i ulande og naturkatastrofer vil vi arbejde med konkrete løsningsforslag, ofte sammen med eksterne partnere, som organisationer, kommuner og private virksomheder.

Arbejdet i denne fagpakke vil være praktisk orienteret. Det vil sige at vi tager ud i byen og i naturen, hvor vi indsamler viden samt træner evnen til at tænke og handle innovativt igennem løsningsorienterede projektarbejde.
Fagpakken "Global forandring" retter sig mod uddannelser inden for natur og miljø, læreuddannelsen og uddannelser med fokus på projektledels.

Se fagpakke og valgfag her

Samfund og mennesker
Fagpakkefag: Samfundsfag og psykologi
Fagpakken giver dig viden om samfundet og dets organisering og sammen med faget psykologi giver fagpakken dig indsigt i, hvordan mennesker handler og lever i samfundet omkring dig.
Fagpakken "Samfund og mennesker" retter sig mod professionsuddannelser som pædagog, socialpædagog, folkeskolelærer og socialrådgiver.
Se fagpakke og valgfag her

Krop og psyke
Fagpakkefag: Idræt og psykologi
Fagpakken med kombinationen idræt og psykologi har fokus på menneskets fysik og psyke. Interesserer du dig for samspillet mellem kroppen og psyken, kan du i denne fagpakke netop arbejde med både dig selv og dine medmennesker.
Denne fagpakke kræver, at du har valgt idræt på c-niveau som fag i 1.hf.
Fagpakken "Krop og psyke" retter sig mod professionsuddannelser som sygeplejerske og fysioterapeut samt politibetjent og forskellige uddannelser inden for Forsvaret.
Se fagpakke og valgfag her

Natur og teknik
Fagpakkefag: Biologi og fysik
Fagpakken med kombinationen biologi og fysik tilbyder dig et naturvidenskabelig fokus på verden. Her lærer du om kroppens biologiske funktioner, og sammen med faget fysik kobles der til viden om kræfter og lovmæssighed i den fysiske natur.
Fagpakken "Natur og teknik" retter sig mod uddannelser som miljøteknolog, radiograf, tandplejer og bioanalytiker.
Se fagpakke og valgfag her

Økonomi og handel
Fagpakkefag: Matematik og erhvervsøkonomi
Fagpakken med fagene matematik og erhvervsøkonomi tilbyder dig et særligt fokus på økonomi, handel og talfærdigheder. Matematik på B-niveau er nødvendigt for at komme ind på  mange videregående uddannelser, og sammen med erhvervsøkonomi får du en pakke, der giver dig viden om, hvordan handel og økonomi teoretisk hænger sammen.
Fagpakken "Økonomi og handel" retter sig mod uddannelser som finansøkonom og serviceøkonom. 
Se fagpakke og valgfag her

Oversigt over de 5 HF-pakker her

 

Studietur
Som hf-elev rejser du på studietur på dit andet år af uddannelsen. Rejsen planlægges sammen med de to lærere, du har i den fagpakke, som du har valgt at have i 2.hf. Studieturen er social, men også faglig, og der vil være et samarbejde med en skole eller en virksomhed i det land, som I rejser til.  Destinationen vælges af de lærere, I rejser med. 

Prøv også "Adgangskortet" på UddannelsesGuiden og få vist vej til videregående uddannelser.

Du er altid velkommen til at ringe til os på  36 46  33 50.

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale