KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133     36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Det Grønne Klasseværelse
DGK - Det Grønne Klasseværelse

På toppen af KG ligger Det Grønne Klasseværelse. Her får du jord under neglene og udsigt til byens tage, mens du udtænker håndgribelige løsninger på verdens klimaproblemer.

Københavns åbne Gymnasium åbnede i september 2014 'Det grønne Klasseværelse' på taget af gymnasiets hovedbygning. Det er et åbent undervisningslokale, der inspirere lærere såvel som elever til at indtænke bæredygtighedsbegrebet ind i den daglige undervisning.

De didaktiske og pædagogiske grundideer med Det grønne Klasseværelse er at skabe et lokale, der gør det muligt for gymnasiets elever ikke kun at lære om bæredygtighed gennem passive undervisningsformer (lytte, læse og se), men også, som noget nyt, at have muligheden for at lære om bæredygtige processer og klimamæssige udfordringer gennem aktiverende undervisningsformer (røre, gøre og føle). Det grønne Klasseværelse er tegnet af arkitekterne Signe Voltelen og Martin Hartmann.

Det grønne Klasseværelse er støttet med midler fra Miljøministeriets Pulje for Grønne Ildsjæle (230.000 kr.) og Tømmerhandler Johannes Fogs Fond (15.000 kr.). Celeste Elizabeth Arnold og Jiesper Tristan Pedersen har deltaget som både idémagere og fundraisere på projektet.

 

Mads Strarup er projektleder på Det Grønne Klasseværelse, og Navina Østergård er KG's Klimakoordinator. Du kan skrive til Mads på mp@kg.dk og til Navina på na@kg.dk.
 

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale