KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Naturvidenskabelige studieretninger

Du er her

Naturvidenskabelige studieretninger

På KG udbyder vi i 2019 tre forskellige naturvidenskabelige studieretninger

 

- Matematik A - Bioteknologi A - Fysik B

- Matematik A - Fysik B - Kemi B

- Biologi A - Kemi B

 

Som naturvidenskabelig elev på KG vil du blive forberedt på en fremtid, hvor du kan være med til at udvikle nye bæredygtige teknologier og løse klimaproblemer. Du kan fremstille eller udvikle medicin og helbrede sygdomme. Du kan også vælge at lede efter liv på andre planeter end jorden. Mulighederne er utallige. Med en naturvidenskabelig studentereksamen kan du vælge lige præcis den vej, du har lyst til at gå efter gymnasiet både indenfor humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab.

På de naturvidenskabelige studieretninger samarbejder fagene om at belyse emner fra forskellige vinkler. Teori bevises eksperimentelt via forsøg, som udføres enten i KG’s laboratorier eller udenfor skolen, som i Zoologisk have eller på Den Blå Planet. Byen og naturen agerer sammen med KG klasselokale og gennem samarbejde med virksomheder og interesseorganisationer, vil du komme til at arbejde med samfundsrelevante og aktuelle problemstillinger. De naturvidenskabelige studieretninger har partnerskoler i Milano og Pavia.

KG tilbyder tre naturvidenskabelige studieretninger

Matematik A - Bioteknologi A - Fysik B

 

Matematik A- Fysik B - Kemi B
Se studieretningsfag og valgfag her

 

Biologi A - Kemi B
Se studieretningsfag og valgfag her

 

Studietur
Studieturen går til blandt andet Island, især med fokus på vulkansk aktivitet og islandsk kultur, Cairo, hvor vi besøger partnerskolen, Nefertari International Schools og Milano, hvor vi samarbejder med det biovidenskablige fakultet på deres universitet. 

Studieretningerne opfylder de specifikke adgangskrav på alle mellemlange videregående uddannelser. De opfylder også adgangskravene på de fleste lange videregående uddannelser, som laborant, fysioterapeut, miljøtekniker, farmaceut, læge eller ingeniør. Dog er der på enkelte uddannelser krav om matematik, fysik eller kemi på enten B eller A-niveau. KG tilbyder valghold i disse fag. 

 

Prøv "Adgangskortet" på UddannelsesGuiden og få vist vej til videregående uddannelser.

 

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale