KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

malenes billede
man, 05/02/2016 - 11:04 -- malene

Nyhedsbrev maj 2016

Nyhedsbrev overskrift: 
Forår på Københavns åbne Gymnasium
Udgivelsesdato: 
Tirsdag, maj 3, 2016

Nedtællingen er i gang! Eksamenspuslespillet er er næsten lagt og skoleåret har ikke mange almindelige skoledage tilbage. Sidste skoledag for afgangsklasser er 19.5 – resten af klasserne afslutter forskelligt afhængig af projekter, eksamen og prøver. Tjek Lectio.
Første eksamensdag er 23.5 og KG har eksamener frem til og med onsdag den 22.6. Eksamensplanen offentliggøres i to omgange – først den 13.5 med primært skriftlige eksamener – og den 20.5 med resten af pakken. Det er spændende!
Fredag den 24.6 er der årsafslutning for fortsætterelever.
Lørdag den 25.6 holder vi translokation og lykønsker årgang 2016 – det er smukt, stort og skønt!
Kontoret har sommerferielukket fra 1. juli til 4. august – og så ses vi igen til første skoledag for fortsætterelever den 12.8. Den 11.8 byder vi alle de nye KG’ere velkommen til KG24. 

 

KG 9 år!

 KG er blevet 9 år! I den anledning var alle klasser og elever engageret i at finde ind til KGs DNA gennem forskellige kunstneriske produktioner. Klasserne skulle visualisere og indkapsle essensen i KG-slogannet "You and Me are We" i en sang eller et digt, i et kunstværk, i en lagkage og i et klassebillede. Eleverne præsenterede klassevis deres produktioner  og  værker for forældre,  lærere og andre besøgende. Du kan se flere billeder fra KGs fødselsdag på facebook/VoresKG

 

 

 

 

Pant til Philomena - og elevernes kaffe
Eleverne i Den Grønne Loge er ved at sætte flere pantbeholdere op i klasselokalerne. Så behøver man ikke bære sin tomme dåse eller flaske så langt - det skal være nemt at pante! Ansatte og gæster er velkomne til at pante med! Pantpengene går blandt andet til Logens sponsorbarn
Philomena i Uganda - og til at slå lidt af prisen af kaffen i kantinen. Den Grønne Loge arbejder på flere tiltag - bare vent! 

                  
  Logen arbejder :-)                                          Philomena med sin fanilie

Årets sidste Åben Scene
Så fik vi afviklet årets sidste åbne scene:-) Kantinen var endnu en gang fuld af glade publikummer, der kunne overvære god musik fra KG’s åbne scene. Også en lille håndfuld lærere var mødt op og bakkede de optrædende op - Dejligt! De 4 åbne scener vi har haft i år må siges at have været en succes, derfor kan vi kun glæde os til september måned, hvor vi tager hul på en ny sæson. På gensyn.

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forår på taget
Så står de der: Sorte i solen. I jorden ligger rhizomer og afventer spiring. Humleplanter anvendes som lægeurt, grøntsag, krydderi og meget andet. Her skal det primært være en smuk slyngplante, der vokser hen over væg og tag - og kan ses fra vejen. Kasserne blev yndefuldt samlet af medlem­mer fra Den Grønne Loge. Det Grønne Klasseværelse har nu fået jord og frø i potter og bede.Vivi fra Frøsamlerne var på til en af så-dagene og fortalte om dyrkning af spiselige afgrøder. I solskin! Foråret er landet på taget! Du kan se flere billeder på facebook/voresKG

   

  
 

 

 Tøjet blev smidt på lærerværelset! 
 
KGs elever og lærer har smidt meget tøj på lærerværelset! Eleverne fra Globale Gymnasier på KG er i fuld gang med at sortere jeres dejlige, brugte tøj, så det kan komme videre og skabe gavn hos dem, som har brug for det  med "Smid Tøjet Danmark". Som I kan se på billedet, tages der imod alt fra gamle gummisko til brugte badebukser (men i pæn og  rengjort stand). Alt kan bruges!Så tag et hurtigt kig i skabet derhjemme og aflevér jeres brugte tøj på læreværelset - du kan lige nå at pakke en pose!

                                 
                                

 

 

 

 

 

KG-filosoffer avancerer i Dansk Filosofiolympiade
Tilbage i januar deltog 6 engagerede KG-filosoffer i Dansk Filosofiolympiade - en konkurrence, hvor deltagerne har 90 min. til at skrive et essay med udgangspunkt i et filosofisk citat.  Essays fra to af KGs 3.g'ere om hen­holdsvis aktiv dødshjælp og socialliberal­isme er endt blandt de 20 højest vurderede essays i landet. Der har været over 400 deltagere og poin­tene er udregnet som et snit af tre uafhæn­gige læreres vurdering af anonymiserede essays. Det er rigtig flot! De er nu inviteret til den nationale filoso­fiolympiade i Odense, hvor der dystes om invitation til den internationale filosofiolympiade i Gent, Belgien.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Eksamenstid!
Det er lige straks eksamenstid. I kan læse mere om eksamen i KGs elevhåndbog. Bliver man er syg på eksamensdagen, skal eleven ringe til skolen på 36 46 33 50 og sygemelde sig. Kontoret mailer jer en lægeerklæring. Lægen skal kontaktes samme dag. Lægeerklæringen skal være udfyldt af lægen og afleveret til kontoret inden den næste eksamen. Sygeeksamen vil blive planlagt hurtigst muligt. God bedring!
 

Vigtige datoer
Første eksamensdag: 23.5.16
Sidste eksamensdag: 22.6.16
Sidste skoledag for fortsætterelever: 24.6.16
Translokation: 25.6.16     
Sommerferie: 25.6.16 til

  • for førsteårselever:11.8.16
  • for fortsætterelever: 12.8.16

                                                                                                                                                                                                                

Følg KG på facebook - så får du det hele med!
Du er altid velkommen til at ringe til os på 36 46 33 50.

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale