KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Studieture

Du er her

KG tager ud i verden

New York

"Således blev der i løbet af de første par dage i byen som amerikanerne kalder The City of Dreams, både diskuteret international politik med repræsentanter fra FN, udvekslet ideer om byrum med organisationerne NYC Health og Transportation Alternatives, løbet morgenløbetur i Brooklyns gader og deltaget aktivt i idrætsundervisningen med en klasse fra vores partnerskole The International High School of Prospect Heights". 

Naperville, Chicago,

Igen i år har Naperville Central High School  sørget for indkvartering af vores elever. Denne gang 3 nætter, således at vi efter at have tilbragt 3 nætter i Chicago på hotel bliver kørt med en ægte amerikansk skolebus fra hotellet til Naperville Central High School og dér indkvarteret hos diverse værtsfamilier. Inden da vil 2b have besøgt et suppekøkken for hjemløse i Chicago. Hele onsdag skal vores elever følges med en amerikansk elev i skole og opleve en typisk high school day. Torsdag skal vi besøge borgmesteren og kåres til æresborgere i Naperville :-) Bagefter skal 2b arbejde med faglig udveksling med et samfundsfagshold på NCHS med Mike Bochensky, en yderst erfaren underviser i amerikansk og global politik, økonomi og samfundsforhold.

Mexico 

KG og Globale Gymnasier har lige været i Mexico. Det kom der ikke alene et stort netværk ud af. KG har fået en partnerskole i Mexico City, som vi skal udvikle forløb med; og også besøge med en klasse i løbet af de næste par år. Partnerskolen er gymnasiumafdelingen CHH på Universidad Nacional Autónoma de México, som er det største og ældste universitet i Latinamerika. CHH er et offenligt gymnasium og har 12.000 elever.     

Kenya 

Tre lærere tog til Kenya - her skabte de netværk til NGO'er, skoler og lokale virksomheder. 
 

Rwanda 

To lærere og fire elever banede vejen til  Rwanda sammen med hjælpeorganisationen ADRA. 

Hele klassen tog afsted et par måneder senere. Klik på billedet og tag med til Rwanda!

Sprogrejser

KG har også venskabsskoler i Tyskland, England og Frankrig.  I denne vinter kan du kan komme med til Oxford eller Thônes. Sprogturene er på tværs af hold og årgange - og helt frivillige.

... og tyskholdene skal altid lige runde Lübeck inden det er rigtig jul :o)

 

Studieretningen Krop og Kultur runder Korsika - her er en bid af deres oplevelser 

 

 

Nyhedsbreve
Nyhedsbrev maj 2016 tir, 05/03/2016
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale