KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133      36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Team CPH

Du er her

Team CPH

Hvis du dyrker idræt på højt plan, så har du på Københavns åbne Gymnasium mulighed for at kombinere dit talent med en studenterhue. 

Københavns åbne Gymnasium samarbejder med Team Copenhagens Eliteidrætsakademi om et gymnasieforløb for eliteidrætsudøvere. Det foregår på normal tid og normale vilkår, sammenlignet med andre gymnasieelever. Forskellen er at din hverdag bliver tilrettelagt, så den giver dig tid til både undervisning, idrætstræning, stævneaktivitet og lektier.

Team Copenhagen vurderer, om du kan kvalificere dig som eliteidrætselev, og derefter skal du søge gymnasiet på normal vis. Det er derfor vigtigt, at du kontakter og ansøger Team Copenhagen, inden du søger Københavns åbne Gymnasium.
Hvis du har de nødvendige kvalifikationer til at komme på Eliteidrætsakademiet, vil gymnasiet sørge for, at du får to morgener fri til træning, og der vil så vidt muligt blive taget hensyn til stævner og træningsophold.

I skoleåret 2017-2018 vil Team Copenhagen-elever frit kunne vælge mellem alle KGs studieretninger.

I skoleåret 2017-18 vil ordningen omfatte disse sportsgrene:
Fodbold, atletik, håndbold, bordtennis, kunstskøjteløb, fægtning og cykelsport (landevejscykling, banecykling, mountainbike og BMX), roning, taekwondo og badminton.

Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder fast med forskellige københavnske klubber, som varetager morgentræningen. Det har dog ingen betydning for din klubtilknytning, og du kan derfor sagtens være tilknyttet en anden klub samtidig.

Uddannelsen har den højeste prioritet, men hvis du har både talent og god disciplin, får du en fantastisk mulighed for at tage en studentereksamen, mens du udvikler dit idrætstalent. 

Hvordan søger du om optagelse som Team Copenhagen-elev?
Hvis du er godkendt som eliteidrætselev hos Team Copenhagen, bliver du optaget uden hensyn til, hvor stor afstand, du har til skole, jf. Optagelsesbekendtgørelsen kapitel 10, § 28, stk. 3.

Team Copenhagen
Du kan læse mere om Eliteidrætsakademiet på teamcopenhagen.dk
Du kan også kontakte Team Copenhagen for nærmere oplysninger:
Lise Warren Pedersen
Tlf.: 33 66 39 84
E-mail: lwp@teamcopenhagen.dk
 

 

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale