KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM      SJÆLØR BOULEVARD 133     36 46 33 50      kg@adm.kg.dk

Udvalg - vil du være med?

Du er her

Udvalg på KG

På KG synes vi, at alle skal have indflydelse på, hvordan deres tid i stx eller HF skal forme sig. Derfor har vi rigtig mange udvalg, du kan være med i.

50’erne
Elevrådet, også kaldet 50'er-rådet, er elevernes talerør på skolen. Her mødes 2-3 repræsentanter fra hver klasse én gang om måneden for at tale om livet og verden på KG. Elevrådet har en tovholdergruppe, som organiserer det praktiske. Alle skolens elever har mulig for at komme med input til elevrådet. Du er altid velkommen til at snakke med en af elevrådsrepræsentanterne.

Ambassadørerne
Ambassadøreleverne byder dig og andre nye KG'ere velkommen og hjælper dig med at finde dig til rette på KG. Gruppen arrangerer årsfesten og mange af ambassadøreleverne tager med på introturene. Kontaktpersonen for ambasadøreleverne er Trine Rølle (TR).

Bilauget
På KG's grønne tag bor vores bifamilie. Vi høster vores egen honning. Bilauget består, ud over bierne, af både lærere og elever. Du kan se bi-billeder i galleriet her. Kontaktpersonerne for Bilauget er Joan Steensen (JS)  og Steffen Juul Christensenn (SC).

Brage 
Brage er Danmarks ældste festudvalg – siges der. Brage skaber de bedste fester. Har du et organisatorisk talent, og er du lidt af en festabe, så er Brage lige stedet for dig. 

Den Grønne Loge
Alle er velkomne i KGs nok mest arbejdsomme udvalg – ”Den Grønne Loge”. Fokusset her er at gøre KG grønnere, hvilket sker ved genbrug og omtanke. Der tænkes på metoder til at komme affald og pant til livs, de laver grønne tage og prøver i det hele taget at gøre KG og resten af verden til et bedre sted. Pantpengene, der samles, går bl.a. til et sponsorbarn, som Den Grønne Loge har fuldt i flere år. Kontaktpersonen for Den grønne Loge er Katrine Navina Østergaard (NA) Læs mere her.

KG NEWS
KG NEWS er den elevdrevne nyhedskanal på KG, der formidler nyheder i øjenhøjde. Følg med på facebook her og bliv lidt klogere på dit gymnasium. 

Musical
Hvert år samles små 100 elever og lærere om at lave årets musical. Nogle gange skriver de historien og manuskriptet selv, andre gange lånes der. Hvert år byder på en fantastisk oplevelse! Og der er brug for sangere, skuespillere, scenografer, lys-og lydfolk, PR-crew og instruktør.  Det er en glimrende måde at møde folk fra alle årgangene, og der er noget for en hver smag. De indledende øvelser går i gang i januar. Se billeder fra KG's Musical 2018 her.

Åben Scene
Omtrent tre gange om året afholder vi "Åben Scene" på KG. Til dette arrangement åbnes scenen for alle, der skulle gå rundt med en performeidé. Tidligere har vi haft alt fra musik- og dansenumre, digtoplæsninger og poetryslam, vi har sågar haft politiske taler! Intet er for småt eller stort til, at det ikke kan deles med andre. 

 

michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale
michael kors handbags michael kors handbags clearance michael kors handbags on sale